16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δούκας : Ο Λαγός επέστρεψε και έλαμψε στο πρώην «σπίτι» του

Μόνο εύκολο δεν είναι για ένα παιδί 17 ετών, να επιστρέφει στο γήπεδο στο οποίο ουσιαστικά έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ, έγινε διεθνής με τις μικρές Εθνικές (U14), και να σκοράρει 27 πόντους, κάνοντας ατομικό ρεκόρ καριέρας.

Κωνσταντίνος Λαγός και Κωνσταντίνος Κορκότζελος, μεταπήδησαν το 2018, δηλαδή σε ηλικία 14 ετών από τη Νέα Σμύρνη στο «Δαΐς», και σε μια κοινή πορεία, μέσα από Εθνικές ομάδες, και διακρίσεις με τις υποδομές του συλλόγου των βορείων προαστίων, έφτασαν να αποτελούν βασικά μέλη της ανδρικής ομάδας του ΑΣΕ Δούκα, σε ηλικία 17 ετών, έχοντας συμμετοχές και τα προηγούμενα χρόνια.

Στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη των Εκπαιδευτηρίων στο «Ανδρέας Βαρίκας» με τον Πανιώνιο, ο διεθνής με την ομάδα των Παμπαίδων Β' και Παμπαίδων Α' σκόραρε 27 πόντους με 1 τρίποντο, ενώ ο συνοδοιπόρος του, Κωνσταντίνος Κορκότζελος, είχε 10 πόντους. Μαζί κατέκτησαν και το παμπαιδικό πρωταθλημα της ΕΣΚΑ, ενώ είχαν συμμετοχή και στον τελικό των παίδων της ΕΚΣΑ, με τον τίτλο να κατακτάει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στη συνέχεια πήρε και το Πανελλήνιο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δούκας όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί πρωτοπόρος στο ότι ρίχνει τα νεαρά παιδιά στα βαθιά!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ