20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δούκας : Ισχυρός στη ρακέτα με Μουλά και Σωτηράκη

Μια πολύ δυνατή, διπλή μεταγραφική κίνηση έκλεισε ο Δούκας, ο οποίος συμφώνησε με δυο αθλητές που είναι ικανοί να κάνουν την διαφορά στο παιχνίδι κοντά στο καλάθι.

Η ομάδα των Βορείων προαστίων ήρθε σε συμφωνία με τους Χρήστο Μουλά και Κώστα Σωτηράκη (pic), με τη συμφωνία να οριστικοποιείται έπειτα από επικοινωνία του προπονητή Κώστα Αγγέλου, του τιμ μάνατζερ, Σάββα Νικητάκη και του εκπρόσωπου των αθλητών, Νικόλαο Μελλά.

Ο Χρήστος Μουλάς (2.04) έχει την δική του πορεία στις Εθνικές κατηγορίες, ενώ την περσινή σεζόν πρόλαβε να αγωνιστεί σε λίγα παιχνίδια με το Αιγάλεω λόγω της διακοπής της πανδημίας. Την προηγούμενη σεζόν, και πριν βρεθεί στο Αιγάλεω αγωνίστηκε στην Β' Εθνική με τα Φάρσαλα έχοντας 8,6 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ έχει πανηγυρίσει άνοδο από την Γ' Εθνική με την Πεντέλη.

Ο 24χρονος φόργουορντ, Κώστας Σωτηράκης (1,98) βρέθηκε πέρυσι στην Πεύκη, ενώ μια σεζόν πριν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής με το IBC Ιωαννίνων έχοντας 21,7 πόντους και βοηθώντας το να κερδίσει την άνοδο του. Έχει επίσης αγωνιστεί και στο Πέρα όπου κα ξεχώρισε (10,8 π., 6 ριμπ.), και σε Πανελευσινιακό και εφηβικό του Ιωνικού Νίκαιας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ