26.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Δουβίτσας: «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα» (pic)

Η Νίκη Λευκάδας καλείται να συνδυάσει τις υποχρεώσεις της στο Eurocup Γυναικών με τους εντός των ελληνικών συνόρων αγώνες της, σε Α1 και Κύπελλο Γυναικών, και ο στόχος της είναι να παραμείνει ανταγωνιστική.

Οι νησιώτισσες πανηγύρισαν ιστορική πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της FIBA και ο ενθουσιασμός τους είναι μεγάλος. Μεγάλες είναι πλέον και οι απαιτήσεις, ο προπονητής τους όμως, Νίκος Δουβίτσας, δεσμεύθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας πως δεν θα σταματήσουν να παλεύουν σε όλα τα παιχνίδια τους.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και την πρόεδρο που μας έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνιστούμε στα προκριματικά του Eurocup και πιστεύω ότι τους κάναμε υπερήφανους που προκριθήκαμε στους ομίλους. Επίσης, όλο το προπονητικό τιμ και οι παίκτριες ευχαριστούμε τον τιμ μάνατζερ Φραγκούλη, που μας παρέχει ό,τι χρειαζόμαστε. Σαν ομάδα πιστεύω ότι αξίζαμε την πρόκριση χωρίς να παίξουμε αυτό που μπορούμε, αλλά όπως έχω ξαναπεί η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για εμάς, γιατί τα ταξίδια και τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν είναι κάτι το οποίο έχουμε ξαναζήσει. Αυτό που θα υποσχεθούμε είναι ότι θα παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή τους από τη Νίκη Λευκάδας ευχαρίστησαν τον κόσμο τους που ταξίδεψε μέχρι τη Μόσχα και τους στήριξε στον εκτός έδρας αγώνα τους με τη Σπαρτάκ Νόγκινσκ: «Μπορεί στη Ρωσία να είχε κρύο, αλλά εμείς είχαμε την πιο ζεστή κερκίδα! Σας ευχαριστούμε…».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ