22 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Δουβίτσας: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Επικίνδυνη αποστολή περιμένει τη Νίκη Λευκάδας στο κλειστό της Εργάνης, κόντρα στον Αθηναϊκό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Οι νησιώτισσες δοκιμάζονται την Κυριακή (10/12, 14.30) στο «Δ. Καλτσάς» έχοντας στόχο την επιστροφή τους στο δρόμο των επιτυχιών, αν και γνωρίζουν πόσο δύσκολο θα είναι το έργο τους. Όπως άλλωστε ανέφερε και ο προπονητής τους, Νίκος Δουβίτσας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους: «Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή (10/12). Ξέρουμε πως ο Αθηναϊκός αγωνίζεται ουσιαστικά με έξι παίκτριες, που παίζουν όμως πολύ καλά. Διαθέτει τρεις εξαιρετικές ξένες αθλήτριες, που έχουν δέσει αρμονικά με τις Ελληνίδες. Εμείς στα τελευταία ματς δεν είχαμε θετικά αποτελέσματα και θα προσπαθήσουμε την Κυριακή (10/12) να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Με ανακοίνωσή τους από τη Νίκη Λευκάδας: «Το Σωματείο μας καλεί για ακόμη μία φορά τους Λευκαδίτες της Αθήνας να μας υποστηρίξουν. Τους ευχαριστούμε δημόσια για το βροντερό παρών που έδωσαν στους αγώνες μας με τον Ολυμπιακό και τη Δάφνη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ