21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δουβίτσας: «Πλασματικό το σκορ» (pics)

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στο «Ahmet Comert Sports Hall» η Νίκη Λευκάδας, αλλά δεν απέφυγε τη «βαριά» ήττα από τη Γαλατάσαραϊ.

Οι νησιώτισσες έχασαν με διαφορά 20π. από το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης, στην πρεμιέρα τους στους ομίλους του Eurocup Γυναικών, παρότι έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Η Κυπελλούχος Ευρώπης «Γαλατά» άνοιξε στο τέλος τη διαφορά, με το Νίκο Δουβίτσα να εξηγεί: «Η ομάδα μας έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι και το σκορ είναι πλασματικό. Τα κορίτσια για 35 λεπτά ήταν πολύ ανταγωνιστικές και εφάρμοσαν ό,τι είχαμε σχεδιάσει απόλυτα σωστά».

Ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας, πάντως, δεν χάνει την αισιοδοξία του εν όψει της συνέχειας. «Έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας και πιστεύω πως με τέτοιες εμφανίσεις θα έρθει και κάποια νίκη στον όμιλο, που αυτός είναι και ο στόχος μας», πρόσθεσε ο Νίκος Δουβίτσας.

Η Ανθή Μπαλτά, μιλώντας από την πλευρά των παικτριών, ανέφερε: «Παίξαμε πολύ καλά για σχεδόν 35 λεπτά και το τελικό σκορ μάς στενοχωρεί. Είχαμε απέναντί μας μια πολύ υψηλού επιπέδου και έμπειρη ομάδα, την περσινή νικήτρια της διοργάνωσης, ενώ για εμάς ήταν το πρώτο ματς στη φάση των ομίλων. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και θα είμαστε καλύτερες»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ