19.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Δουβίτσας: «Κάθε χρόνο μεγαλύτεροι στόχοι»

Η Νίκη Λευκάδας πήρε τη νίκη από τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου και μαζί της και ένα εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της Κυριακής. Ο Νίκος Δουβίτσας σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στα στοιχεία που χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του αλλά και στην πολύ θετική πορεία της Νίκης Λευκάδας τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Νίκης Λευκάδας:

«Είναι μεγάλο επίτευγμα μια ομάδα σαν τη Νίκη Λευκάδας που κάθε χρόνο θέτει και μεγαλύτερους στόχους, να προκρίνεται στον τελικό. Είχαμε πει από την αρχή ότι το παιχνίδι απέναντι στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου θα είναι δύσκολο. Παίξαμε κοντά στο καλάθι και φθείραμε τον αντίπαλό μας, αν και τις διαφορές που χτίζαμε, μόνοι μας τις καταστρέφαμε. Κάποιες παίκτριες είχαν πολύ άγχος, αλλά θα πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια για την πρόκριση. Ο στόχος μας αναμφισβήτητα ήταν η πρόκριση στον τελικό και τα καταφέραμε. Σήμερα πανηγυρίζουμε και από αύριο κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στο οποίο θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Με τη σειρά της, η Τζέιντ Ουόκερ δήλωσε: «Κάναμε πράξη το πλάνο μας και ειδικά στο τέλος σφίξαμε πολύ την άμυνα. Κάναμε μια πολύ εμφάνιση και βγάλαμε καλές δημιουργίες. Σημείωσα αρκετά καλάθια, αλλά αυτό έγινε χάρη στις συμπαίκτριές μου».

Τέλος, η Ελένη Σύρρα σχολίασε σχετικά με τον ημιτελικό: «Το μόνο σίγουρο είναι το ευχαριστηθήκαμε και οι δυο ομάδες το παιχνίδι. Πάμε δυνατά για τον τελικό. Το ίδιο θα κάνουμε και εκεί.  Θέλω να πω πολλά συγχαρητήρια και στη Δάφνη αλλά και στις συμπαίκτριες μου. Σίγουρα ανησυχήσαμε όταν η αντίπαλη ομάδα μείωσε, η καρδιά μας… χτυπούσε. Πιστεύω, όμως, πολύ στις συμπαίκτριες μου και στους προπονητές και έτσι καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα και να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ