18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δουβίτσας: «Δώσαμε δικαιώματα»

Η Νίκη Λευκάδας δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το «Παύλος Γιαννακόπουλος», καθώς κινήθηκε σε… ρηχά νερά και μοιραία γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Ο προπονητής της, Νίκος Δουβίτσας, δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά το τέλος του ματς. Όπως ανέφερε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των νησιωτισσών: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού και του εύχομαι καλή συνέχεια. Η ομάδα μας δεν έπαιξε καλά. Δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις απουσίες του αντιπάλου και χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια μέσα στο "ζωγραφιστό". Δεν θα σταθώ στο θέμα "διαιτησία", αν και θα μπορούσα να πω πολλά, γιατί η ομάδα μου έδωσε δικαιώματα και στον Παναθηναϊκό, αλλά και στους διαιτητές. Προχωράμε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που για εμάς είναι "τελικός"».

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής των νικητών, Γιώργος Καντζιλιέρης, ο οποίος τόνισε: «Είχαμε καλή ψυχολογία, ήμασταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση από τον αντίπαλο. Βγάλαμε το πλάνο που είχαμε στην προπόνηση σχεδόν στο 100%. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που έπαιξαν και για την Τένσταλ, η οποία αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Όλες οι παίκτριες πρέπει να είναι έτοιμες ανά πάσα στιγμή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ