17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δουβίτσας: «Δυνατό παιχνίδι προετοιμασίας»

Η Νίκη Λευκάδας δεν κατάφερε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Οι νησιώτισσες, που δεν είχαν στη διάθεσή τους τη Ρέντζι Μπεσάρντ λόγω ίωσης, στρέφουν πλέον την προσοχή τους στους δύο κομβικούς αγώνες πριν από την διακοπή των Χριστουγέννων, στο κλειστό του Εσπέρου στην Καλλιθέα κόντρα στις Εσπερίδες (15/12, 12.30) και με τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας (22/12, 16.00). «Για εμάς ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που έγινε ακόμα δυσκολότερο λόγω της απουσίας της Μπεσάρντ. Στην ουσία ήταν ένα δυνατό παιχνίδι προετοιμασίας για τα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τις Εσπερίδες. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και ειδικά στην πολύ σημαντική προσπάθεια που κάνει στην Ευρώπη», αρκέστηκε να δηλώσει ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας, Νίκος Δουβίτσας, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος Παντελάκης, από πλευράς «ερυθρολεύκων»: «Φάνηκε και από το ματς στην Ουγγαρία ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό ρυθμό. Ήμασταν αρκετά καλοί απέναντι στη Νίκη, η οποία είχε μία πολύ σημαντική απουσία και με το μικρό ροτέισον αθλητριών που έχει δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική. Εμείς, από τη μεριά μας, κρατάμε τη διάθεση που είχαμε και τη διάρκεια των αθλητριών μας και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, απέναντι στη Δάφνη».

Η Άννα Σπυριδοπούλου πήρε το λόγο από τις παίκτριες του Ολυμπιακού, συμπληρώνοντας: «Είχαμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι μετά το ταξίδι στην Ουγγαρία για το Eurocup. Ήρθαμε εξ αρχής στη Λευκάδα για να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε, μένοντας συγκεντρωμένες 100% στο πλάνο μας. Πήραμε ένα εύκολο αποτέλεσμα όπως δείχνει και το τελικό σκορ και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τις επόμενες αναμετρήσεις που ακολουθούν». Επόμενος αντίπαλος για τις Πειραιώτισσες είναι η Δάφνη Αγ. Δημητρίου, στο βοηθητικό του ΣΕΦ (14/12, 15.00).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ