23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δουβής: “Να τελειώσει καλά το πρωτάθλημα”

Νέο πρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ είναι ο Σταύρος Δουβής. Δεν χρειάζεται συστάσεις, υπήρξε επί πολλά χρόνια ένας από τους κορυφαίους διαιτητές στην Ευρώπη, στη συνέχεια διετέλεσε παράγοντας της διαιτησίας, αξιοποιήθηκε και από τη FIBA σε ρόλο κομισαρίου, ενώ έχει διατελέσει και γενικός γραμματέας Αθλητισμού. Με τον ΕΣΑΚΕ ασχολείται τα τελευταία 2,5 χρόνια εκπροσωπώντας την ΚΑΕ ΑΕΚ, της οποίας είναι αντιπρόεδρος, και τώρα αποφάσισε να ασχοληθεί ακόμα πιο ενεργά παίρνοντας θέση στο διοικητικό συμβούλιό του.

"Από τη θέση αυτή θέλω κι εγώ να συνδράμω την προσπάθεια που κάνουν όλες οι ομάδες-μέλη του ΕΣΑΚΕ για να αναβαθμιστεί το πρωτάθλημα και το άθλημά μας συνολικά. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω τον νέο πρόεδρο, με γνώμονα πάντα το καλό του συνδέσμου και του μπάσκετ", δήλωσε στο basketa.gr. 

Και όσον αφορά τους άμεσους στόχους που θέτει η νέα διοίκηση λέει: "Αυτό που μας ενδιαφέρει πρώτα απ' όλα είναι να τελειώσει καλά το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, φυσικά, πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε ως ΕΣΑΚΕ τη νέα χρονιά. Υπάρχουν πολλές και σοβαρές εκκρεμότητες, έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα, αλλά πρέπει να αρχίσουμε άμεσα, από αύριο το πρωί, την προσπάθεια να βρούμε λύσεις".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ