23.9 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Δοκιμασία στη Ντιζόν

Από τη Ντιζόν ή κάπου εκεί τριγύρω τέλος πάντως, ξεκίνησε η Δ' Σταυροφορία την εποχή των Φράγκων, όπως μας ενημέρωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Στην Ντιζόν επίσης φτιάχνουν και τις περίφημες μουστάρδες. Αν η ΑΕΚ θα περάσει από εκεί σήμερα με την ορμή των ιπποτών του Μεσαίωνα ή θα τα κάνει... σαλάτα με σος μουστάρδας, θα το μάθουμε σε λίγες ώρες.

Ο αγώνας της Ένωσης με την Ντιζόν για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League θα αρχίσει στις 21.30 και το σίγουρο είναι πως μετά τη νίκη στην Πράγα επί της Νίμπουρκ, αν η ελληνική ομάδα νικήσει ξανά, τότε θα ρεφάρει οριστικά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Και θα βρεθεί και πάλι σε θέση οδηγού στον Γ' όμιλο της διοργάνωσης.

Πάντως για μια ακόμα φορά η ΑΕΚ θα παραταχθεί με προβλήματα. Ο Βασίλης Ξανθόπουλος υπέστη κάκωση μηνίσκου στον αγώνα του Σαββάτου με τον Προμηθέα και έμεινε στην Αθήνα, ενώ ο Βασίλης Καββαδάς, παρότι ταξίδεψε στη Βουργουνδία, δεν έχει ξεπεράσει απολύτως τον τραυματισμό του στη γάμπα και δεν είναι 100% έτοιμος. 

Η Ντιζόν από την πλευρά της μετά την εντός έδρας νίκη της στην πρεμιέρα επί της Νίμπουρκ, έχει χάσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια από την Μπάμπεργκ εκτός και από τη Φουενλαμπράδα εντός έδρας, οπότε η νίκη τής είναι κάτι παραπάνω απο απαραίτητη για να ξαναμπεί σε τροχιά. Έχει κι αυτή πρόβλημα με τον φόργουορντ Ράιαν Πίρσον, που έχει παίξει μόνο σε ένα παιχνίδι ως τώρα λόγω τραυματισμού και η συμμετοχή του και στο αποψινό παιχνίδι είναι αμφίβολη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ