22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δοκιμασία για Ολυμπιακό, ντέρμπι στην «Πυρκάλ» (vids)

Συνεχίζεται με την 3η αγωνιστική της Α' Φάσης το Κύπελλο Ελλάδας, με τέσσερις ομάδες της Α2 να έχουν απομείνει και να ετοιμάζονται να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Μετς, και μετά το Χαϊδάρι και το Μαρούσι θέλει να περάσει και αυτό το σκόπελο, κάτι που δεν μοιάζει και με εύκολη αποστολή. Απέναντι του έχει μια ομάδα που την τελευταία τριετία έχει μόλις 2 εντός έδρας ήττες, με την μια να έρχεται στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό και πέρυσι από το Αγρίνιο στο πρωτάθλημα, ενώ στις 4 Ιανουαρίου είχε επικρατήσει με 79-65.

Φυσικά η ομάδα του Δημήτρη Τσαλδάρη φαντάζει το απόλυτο φαβορί, και έχει ως στόχο τον Κολοσσό Ρόδου, ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί όποια ομάδα κερδίζει ουσιαστικά την πρόκριση από την Α2.

Στο έτερο παιχνίδι, ο Πανερυθραϊκός έρχεται από δυο διπλά σε Στρέφη και Καρδίτσα, αλλά θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Αμύντα, ο οποίος δείχνει δυνατός την τρέχουσα σεζόν. Οι γηπεδούχοι θα έχουν την επιστροφή του Κωνσταντίνου Τάγαρη, ενώ ενδέχεται να πάρει χρόνο και ο Αντριάνο Τοπάλι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών :

Υμηττού 17.00 Αμύντας-Πανερυθραϊκός Μάνος-Μπίκας-Ζακεστίδης (Ελευθεριάδης)

Μετς 17.00 Παγκράτι-Ολυμπιακός Σώμος-Τσώνος-Γιακείμη (Άκελ)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ