21.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Διψάει» για νίκη ο Κώττας

Με νέο πρόσωπο τον Γκάρι Τάλτον συνεχίζονται οι προπονήσεις του Χολαργού στο «Αντώνης Τρίτσης», εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του με την Κύμη στο «Τάσος Καμπούρης».

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά στο προπονητικό πρόγραμμα την Πέμπτη (06/12) βγάζοντας κανονικά ολόκληρη την προπόνηση, έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και υπολογίζεται από τον Άρη Λυκογιάννη για το κυριακάτικο (09/12, 17.00) ματς στη Χαλκίδα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League.

Η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα είναι το ζητούμενο για το Χολαργό απέναντι στους Ευβοιώτες, όπως παραδέχθηκε και ο Θωμάς Κώττας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Προερχόμαστε από μια εκτός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο στην παράταση, τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα όπως η Κύμη, που έχει παρόμοιους στόχους με εμάς. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε, γιατί προερχόμαστε από τρεις ήττες. Η ενέργεια είναι ένα σημαντικό κομμάτι, που θα κρίνει την εξέλιξη του αγώνα, ενώ απαραίτητο στοιχείο είναι η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ