22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Διπλό τετράδας το Περιστέρι στο «Ιβανώφειο» με «πιστολιές» Χάτσερ

Το Περιστέρι έφυγε με σπουδαία νίκη από την έδρα του Ηρακλή (76-69), χάρη στον Ουίλ Χάτσερ ο οποίος «μίλησε» στα κρίσιμα.

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου με αυτήν τη νίκη ανέβηκε στο 9-5 κι απολαμβάνει τη μοναξιά της τέταρτης θέσης, εκμεταλλευόμενη την ήττα του Ήφαιστου από το Ρέθυμνο στην Κρήτη. Από την άλλη ο «Γηραιός» με ρεκόρ 6-8 βρίσκεται οριακά στην οκτάδα, αλλά έχασε την ευκαιρία να εδραιωθεί σε αυτήν.

Με τη δύναμη της έδρας τους οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη κατόρθωσαν να κυριαρχήσουν στο πρώτο ημίχρονο και να προηγηθούν 38-32. Ωστόσο η τρίτη περίοδος αποδείχτηκε κομβική με τους φιλοξενούμενους να «σφίγγουν» την άμυνά τους και να επικρατούν με επιμέρους σκορ 19-9, παίρνοντας προβάδισμα στο 30' (51-47). Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως το Περιστέρι ήταν ψύχραιμο και ανώτερο στις λεπτομέρειες, παίρνοντας το διπλό με 76-69.

ΤΡΙΠΛΕΤΑ: Σε τρεις παίκτες στηρίχτηκε η νίκη του Περιστερίου. Ο Στίβεν Γκρέι ήταν «καυτός» με 22 πόντους, ο Γιανίκ Μορέιρα πρόσθεσε 17 και 9 ριμπάουντ, όμως ο Ουίλ Χάτσερ ήταν εκείνος που βγήκε μπροστά με δύο μεγάλα τρίποντα στις κρίσιμες στιγμές. Για τους γηπεδούχους ο Ολιβιέ Χάνλαν με 15 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ, αλλά δεν βρήκε στόχο σε κανένα τρίποντο (0/7).

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Δύο στοιχεία έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της αθηναϊκής ομάδας. Το πρώτο είναι τα 9/16 τρίποντα που είχε το Περιστέρι και το δεύτερο, οι 28 πόντοι που πήρε από τους παγκίτες, την ώρα που ο Ηρακλής πήρε μόλις 15 απ' όσους δεν βρίσκονταν στην αρχική πεντάδα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ