32.8 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Διπλό σοκ για Μακάμπι

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ επί της Μπάγερν Μονάχου, στη «Menora Mivtachim Arena», καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε δύο παίκτες του να αποχωρούν τραυματίες.

Οι Ισραηλινοί έφθασαν στην Ευρωλίγκα στις οκτώ νίκες, σε δώδεκα παιχνίδια, και παρέμειναν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο η ατυχία έπληξε δύο παίκτες τους. Ο Τζον Ντι Μπαρτολομέο υπέστη ρήξη θωρακικού μυός και αναμένεται να μείνει εκτός παρκέ για διάστημα μέχρι και έξι μήνες, ενώ ο Νέιτ Ουόλτερς χτύπησε στο ισχίο και θα απουσιάσει για περίπου έξι εβδομάδες.

Η «ομάδα του λαού» έχασε δύο πολύτιμες μονάδες της, με τον πρώτο να έχει κατά μέσο όρο 7,8π., 1 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 13.32’ στα δώδεκα παιχνίδια που έπαιξε έως τώρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου και το δεύτερο 9π., 1,9 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ σε 21.42 σε έντεκα ματς. Κόντρα στο γερμανικό συγκρότημα έπαιξαν για 4.25’ ο πρώτος, έχοντας ένα ριμπάουντ, μία ασίστ κι ένα λάθος, και για 4.36’ ο Αμερικανός γκαρντ (2π. με 1/2 δίποντα, 0/1 τρίποντα, δύο ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ κι ένα κλέψιμο).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ