27.5 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Διπλό «μπαμ» με Τσολάκη και Τσαμπή το Αιγάλεω (pics)

Αλλάζει επίπεδο το Αιγάλεω, το οποίο μετά την σπουδαία μεταγραφική κίνηση με τον Αλέξη Μπάρδα ήρθε σε συμφωνία με τους Γιάννη Τσολάκη και Στράτο Τσαμπή...δημιουργώντας μια ομάδα που θα μπορούσε άνετα να σταθεί με πολλές αξιώσεις  και στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Το «Σίτι» εκτός από σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις τις οποίες πραγματοποιεί, γίνεται ξανά φερέγγυο, και οικονομικά δυνατό, δείχνοντας στους αθλητές με τους οποίους συμφωνεί ότι έχει μπει σε άλλη λογική, θέλοντας να επανέλθει δυνατό στις Εθνικές κατηγορίες.

Έτσι, συμφώνησε με τον 34χρονο γκαρντ/φόργουορντ, Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ένωση Ιλίου, όντας εκ των πρωταγωνιστών, ενώ επιστρέφει στο «Σίτι» μετά την σεζόν 2009-2010, όταν και αγωνίστηκε τότε στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, έχοντας 7,3 πόντους και 3 ριμπάουντ. Ο Στράτος Τσαμπής από την πλευρά του, αγωνίστηκε πέρυσι στην Πεύκη, κάνοντας τρομερή σεζόν, ενώ έχει περάσει και από Σπόρτιγκ, Ηρόδοτο, Περιστέρι κάνοντας σπουδαίες χρονιές με τον Κόροιβο στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ