23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Διπλό “μέτωπο” ΠΑΟΚ στις ΗΠΑ (pics)

Το summer league του Λας Βέγκας άρχισε με 10 παιχνίδια και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εκεί με διπλή εκπροσώπηση. Ο Νίκος Σταυρόπουλος και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου άρχισαν να παρακολουθούν παίκτες που έχουν ήδη ξεχωρίζει και οι οποίοι άλλωστε τους έχουν προταθεί.

 

Οι άνθρωποι του αγωνιστικού σχεδιασμού αναζητούν τέσσερις ακόμη Αμερικανούς -μετά την απόκτηση του Τζαμάλ Τζόουνς- που μπορεί να γίνουν και πέντε αν απαντήσει αρνητικά στην πρόταση τους ο Φιλ Γκος. Ο 35χρονος Αμερικανός δεν χρησιμοποιήθηκε σήμερα στο πρώτο ματς των Ουίζαρντς με τους Καβαλίερς (οι Καβς νίκησαν με 72-59) αφού ο ουσιαστικός ρόλος του είναι στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Εκεί όπου προορίζεται και για τη νέα σεζόν εφόσον πάρει τη μεγάλη απόφαση.

 

 

Σταυρόπουλος και Παπαθεοδώρου άρχισαν ήδη πάντως τις επαφές τους ενώ μέσα στις συναντήσεις που είχαν, ήταν και αυτή του πρώην πια παίκτη του ΠΑΟΚ Λάκι Τζόουνς. Η αποχώρηση του πάντως δεν χάλασε τις σχέσεις τους, όπως δείχνουν και τα χαμόγελα της σχετικής φωτογραφίας από το Λας Βέγκας.

 

 

Ο ΠΑΟΚ έχει έναν ακόμη άνθρωπο του στις ΗΠΑ αυτές τις μέρες. Ο Αντώνης Κόνιαρης βρίσκεται στην Καλιφόρνια όπου συμμετέχει σε προπονήσεις και ειδικό πρόγραμμα βελτίωσης και ενδυνάμωσης που διοργανώνει η εταιρία που έχει τα δικαιώματα του.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ