22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Διπλό «ευχαριστώ» από Αγρίνιο και Χαλκηδόνα (pics)

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη του στο Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής πέτυχε το Αγρίνιο, επικρατώντας στη Χαλκηδόνα του τοπικού ΓΑΣ.

Οι παίκτες του Χρήστου Μυριούνη συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, ενώ έφυγαν με άριστες εντυπώσεις από τη φιλοξενία, την οποία επιφυλάσσονται να ανταποδώσουν στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο δεύτερο γύρο στο ΔΑΚ Αγρινίου (04/03).

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου ευχαριστεί τη Διοίκηση του Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας και τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Κορνήλιο Τσαλώνη για την άψογη φιλοξενία της αποστολής της ομάδας μας στο σημερινό (χθεσινό, 06/11) παιχνίδι. Δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο δεύτερο γύρο στο Αγρίνιο. Ταυτόχρονα θέλουμε να συγχαρούμε τους διαιτητές της αναμέτρησης κ.κ. Παπαγεωργίου και Μπακάλη για την πολύ καλή τους απόδοση στο παιχνίδι».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Χαλκηδόνα: «Το ΔΣ του ΓΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ εύχεται καλή συνέχεια στον ΑΟ Αγρινίου για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Εμείς συνεχίζουμε και την άλλη Κυριακή η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας με το Κολέγιο του Ανατόλια». Παράλληλα, από το ΓΑΣ ευχαρίστησαν τους «Los Cabaleros» που για ακόμα έναν εντός έδρας αγώνα τους βρέθηκαν στο πλευρό των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ