30.2 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Διπλό για Ουνικάχα και Μπανταλόνα (vids)

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της ACB η Ουνικάχα Μάλαγα και η Χοβεντούτ Μπανταλόνα κατάφεραν να εξασφαλίζουν την νίκη μακριά από τις έδρες τους.

Η Μπανταλόνα δοκιμάστηκε στην έδρα της Γκιπουθκόα και ελέγχοντας το παιχνίδι, πήρε από νωρίς το προβάδισμα και κράτησε τα ηνία του παιχνιδιού μέχρι την λήξη, επικρατώντας με 68-99. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Σέρβος Μπροντιάσκι, ο οποίος πέτυχε 23 πότνους, μαζεύοντας παράλληλα 6 ριμπάουντ και μοιράζοντας 2 ασίστ σε μόλις 24 λεπτά συμμετοχής. Αυτή ήταν η 7η νίκη σε 10 αγώνες για την Μπανταλόνα στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Η Ουνικάχα Μάλαγα, από την άλλη μεριά, αν και καρδιοχτύπησε, κατόρθωσε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Εστουντιάντες. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται ακόμη και με 11 πόντους στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, αλλά δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν την υπέρ τους διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο, κατά το οποίο οι φιλοξενούμενοι ήταν σταθερά μπροστά. Η Εστουντιάντες πραγματοποίησε την αντεπίθεση της στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ρίχνοντας την ψαλίδα του σκορ ακόμη και στον πόντο. Η Ουνικάχα όμως έδειξε ψύχραιμη και εξασφάλισε την νίκη με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με το σκορ στο 90-92. Για τους νικητές, οι οποίοι είχαν 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ξεχώρισε ο Ντίαζ με 16 πόντους και 3 ριμπάουντ. Από την άλλη οι οικοδεσπότες είδαν τον Τζεντίλε να πετυχαίνει 20 πόντους, μαζεύοντας 7 ριμπάουντ και μοιράζοντας 4 ασίστ και τον Μπράουν να πετυχαίνει 19 πόντους, χωρίς όμως να μπορούν τελικά να αλλάξουν την έκβαση του αγώνα. Αυτή ήταν η 7η νίκη σε 11 ματς για την Ουνικάχα, η οποία φιγουράρει στην 7η θέση του πίνακα της βαθμολογίας. 

Στιγμιότυπα από την νίκη της Ουνικάχα:

Στιγμιότυπα από την νίκη της Μπανταλόνα:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ