19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Διπλός» και με καλή παρέα ο Γιάννης (vids+pics)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν επιβλητικός στην «American Airlines Arena», οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη επί των Μαϊάμι Χιτ.

Εντός παρκέ έκανε double double, «διπλός» ήταν και στο θέαμα ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών», καθώς έδωσε τρομερή ασίστ στον Έρικ Μπλέντσο για το νούμερο 3 του Top 10 του ΝΒΑ και, παράλληλα, κάρφωσε θεαματικά την μπάλα στο καλάθι κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, για να πλασαριστεί και στο Νο 6. Φαίνεται του έφερε… γούρι η παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στο κλειστό της Φλόριντα. Η 23χρονη τενίστρια και το επιτελείο της βρέθηκαν στην «American Airlines Arena» και παρακολούθησαν διά ζώσης τα κατορθώματα του «Greek Freak».

Μετά το τέλος του ματς, μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και στα αποδυτήρια. «Τι απίστευτη εμπειρία να συναντήσω το Γιάννη μετά το σημερινό ματς στο Μαϊάμι. Αποτελεί ίνδαλμα για τους Έλληνες και όχι μόνο! Συνέχισε έτσι, πρωταθλητή. Ευχαριστώ ΝΒΑ, για εμένα και την ομάδα μου», σχολίασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η Μαρία Σάκκαρη, δίνοντας στη δημοσιότητα και σχετικές φωτογραφίες…

  

O Τζάστις Ουίνσλοου απολαμβάνει την κορυφή στο βίντεο με τις δέκα καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/03) στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αφήνοντας πίσω του τους Κεντάβιους Κάλντουελ-Ποπ, Κλιντ Καπέλα, Ντέβιν Μπούκερ, Τζούλιους Ραντλ, Τζόελ Εμπίντ, Κένεθ Φαρίντ και Τζίμι Μπάτλερ.

https://www.youtube.com/watch?v=J679JYEiDzE



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ