21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

«Διπλός» και αλάνθαστος ο Μπουρούσης

Στην κορυφή του κινεζικού πρωταθλήματος παρέμειναν οι Ζετζιάνγκ Γκουανγκσά Λάιονς, μετά τη νέα νίκη τους με 119-111 επί των Ζετζιάνγκ Γκόλντεν Μπουλς.

Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Γιάννης Μπουρούσης, με 18π. και 13 ριμπάουντ, μαζί με τρεις ασίστ, δύο κλεψίματα, ισάριθμα κοψίματα κι ούτε ένα λάθος σε 29.08’. Ο Κόρτνεϊ Φόρτσον ηγήθηκε επιθετικά των νικητών κάνοντας triple double με 35π., 12 ριμπάουντ και 13 ασίστ, τη στιγμή που από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Σόνι Ουίμς με 36π., οκτώ ριμπάουντ, εφτά ασίστ, ένα κλέψιμο και τέσσερα λάθη.

Οι Ντακς Πεκίνου, του Γιάννη Χριστόπουλου και του συνεργάτη του Χάρη Μαρκόπουλου, έδωσαν τέλος στο αρνητικό σερί τους επικρατώντας με 105-92 των Ζιάνγκσου Τονγκ Σι Μάνκεϊ Κινγκς. Στους 36π. «σταμάτησε» ο Τζάστιν Χάμιλτον, έχοντας επίσης 19 ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κλέψιμο, τέσσερα κοψίματα, αλλά και ισάριθμα λάθη. Οι 31π., μαζί με εφτά ασίστ, έξι ριμπάουντ, δύο κλεψίματα κι ένα κόψιμο, του Τζέρεμι Πάργκο δεν «έφθασαν» για τις «μαϊμούδες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ