16.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Διπλός «εμφύλιος» στον Βόλο

Εις διπλούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα παιχτεί το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων στο Βόλου την Κυριακή (24/11). Συγκεκριμένα οι Άντρες των δυο ομάδων συναντιούνται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα και οι γυναίκες της Νίκης και του Ολυμπιακού θα «κονταροχτυπηθούν» για το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ.

Όσον αφορά το ματς των Ανδρών, το παιχνίδι δεν είναι ντέρμπι μιας και οι γηπεδούχοι καμαρώνουν στα ψηλά του πίνακα, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται προτελευταίος με το 1-3 στη σειρά. Από την άλλη, στο ωραίο φύλλο τα δυο σύνολα βρίσκονται στον πόντο με τις «μπλε» να προπορεύονται των «κόκκινων» με 4-3 στη βαθμολογία.

Το «διπλό» τζάμπολ θα γίνει στο κλειστό της Νέας Ιωνίας (11:00 και 17:00), με την ΕΛΑΣ να απαγορεύει οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια. Αυτό γιατί η κόντρα των δυο ομάδων έχει… ιστορία και κρατάει χρόνια στα σοκάκια της περιοχής.

Η βάση του ξεκινάει από το ποδόσφαιρο και μπήκε στο… κλειστό την περίοδο του 80. Ονόματα όπως ο Γιώργος Καλαϊτζής (Νίκη Βόλου) και οι Νίκος Μπουντούρης (Ολυμπιακός Βόλου) και Παναγιώτης Λιαδέλης (Ολυμπιακός Βόλου) έχουν παίξει στον παλμό αυτής της ιδιότυπης αναμέτρησης. Τώρα παιδιά από την περιοχή θα προσπαθήσουν να παλέψουν για τον τίτλο της βασίλισσα και του άρχοντα στο Βόλο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με την ποδοφαιρική κόντρα στο Βόλο ανάμεσα σε Νίκη και Ολυμπιακό: 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ