33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

“Διπλοί πράκτορες” στο final-8 (vid)

Το final-8 του Basketball Champions League είναι από τη φύση του μοναδικό. Δύσκολα θα ξανασυμβεί μία αγωνιστική περίοδος να κρίνεται... την επόμενη. Οπότε παράδοξα είναι φυσικό να υπάρχουν σε διοργάνωση... sui generis.

Δεν είναι μόνο ότι οι οκτώ φιναλίστ με άλλα ρόστερ ξεκίνησαν πέρυσι την προσπάθεια να σηκώσουν την κούπα και με άλλα θα τη διεκδικήσουν αυτό το τετραήμερο στην Αθήνα. Είναι και ότι υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι θα έπαιζαν με άλλη φανέλα από αυτή που φορούν σήμερα, εάν το final-8 γινόταν τον Μάιο ή τον Ιούνιο! Δύο είναι αυτοί.

Ο ένας είναι ο Ρασίντ Σουλάιμον. Ο 26χρονος γκαρντ, ο οποίος μέχρι τον Μάρτιο, οπότε διακόπηκε η σεζόν, αγωνιζόταν στην Ντιζόν. Η γαλλική ομάδα θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο ΟΑΚΑ, το ίδιο και ο Σουλάιμον, μόνο που πλέον οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει. Και ο Σουλάιμον ανήκει στη Σαραγόσα.

Ο άλλος είναι ο Μπρούνο Φιτιπάλντο, ο οποίος παρέμεινε στην Ισπανία όλο αυτό το διάστημα, αλλά άλλαξε στρατόπεδο. Από την Μπούργος, όπου έπαιζε ως τον Μάρτιο, πήγε στην Τενερίφη. Και θα διεκδικήσει μαζί της την κούπα.

Πάντως η Μπούργος τον συμπεριέλαβε στους παίκτες από το περσινό ρόστερ, τους οποίους ευχαρίστησε με μια ανάρτηση στο twitter κι ένα βίντεο για την προσπάθεια που έκαναν ώστε η ομάδα να φτάσει ως την προημιτελική φάση του BCL και να έχει την ευκαιρία τώρα να διεκδικήσει το τρόπαιο. 

Αυτοί είναι οι Τζέι Πι Τοκότο, Ερλ Κλαρκ, Μπρούνο Φιτιπάλντο, Ντράγκαν Άπιτς, Αουγκούστο Λίμα, Φεράν Μπάσας, Χάβι Βέγα, Όλιβερ Μπίεσαρ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ