17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Διπλή χαρά για Νίκη Αμαρουσίου

Συνεχάρη τους Νίκο Μαραγκίδη και Νίκο Χαραλάμπη η Νίκη Αμαρουσίου, για τη μεταγραφή τους στον Εθνικό και τον Κολοσσό Ρόδου, αντίστοιχα.

Οι δύο παίκτες δεν θα συνεχίσουν με το συγκρότημα των βορείων προαστίων, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, καθώς ο πρώτος θα παίξει με τους Πειραιώτες στην Α2 και ο δεύτερος θα αγωνιστεί με τους «θαλασσί» στην Basket League. Η Νίκη Αμαρουσίου εξέδωσε ανακοίνωση, για να εκφράσει τη χαρά της για την εξέλιξη αμφότερων.

Η ανακοίνωση: «Η Νίκη Αμαρουσίου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους δύο ταλαντούχους πρώην παίκτες της, Νίκο Μαραγκίδη και Νίκο Χαραλάμπη, οι οποίοι πραγματοποίησαν το μεγαλύτερο άλμα στη μέχρι τώρα καριέρα τους, παίρνοντας μεταγραφή για τον Εθνικό (Α2) και τον Κολοσσό Ρόδου (Basket League) αντίστοιχα!

Η χαρά μας γίνεται μεγαλύτερη από τη στιγμή που η Νίκη Αμαρουσίου συνέβαλε στην εξέλιξη των δύο παιδιών και αποτέλεσε σκαλοπάτι, βοηθώντας τους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε πολύ υψηλότερο επίπεδο. Ευχαριστούμε τους δύο νεαρούς αθλητές για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε τα καλύτερα. Το μέλλον τούς ανήκει!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ