21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Διπλή μεταγραφή για την Μούρθια

Διπλή ενίσχυση για την Μούρθια σε μία μέρα. H ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούκα Μίτροβιτς και του Ντίνο Ράντοντσιτς.

Ο Μίτροβιτς είναι Σέρβος, 2.06, 25 χρονών, παίζει στις θέσεις 4 και 5, διαθέτει αξιόπιστο σουτ και από μέση και μακρινή απόσταση και έχει και εμπειρία στην Ευρωλίγκα. Αγωνίστηκε στην Χέμοφαρμ Βρσατς πριν καν συμπληρώσει τα 18 του χρόνια και γρήγορα μεταπήδησε στον Ερυθρό Αστέρα, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα Σερβίας, τρεις φορές την Αδριατική Λίγκα και αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια της Ευρωλίγκας (2016-18), φορώντας και τη φανέλα της Μπάμπεργκ. Ένας τραυματισμός ανέκοψε την πορεία του, αλλά είναι έτοιμος για την επιστροφή.

Ο Ράντοντσιτς είναι ένας παίκτης που έχει μεγαλώσει ουσιαστικά στην Ισπανία. Προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και αγωνιζόταν δανεικός στην Σαν Πάμπλο Μπούργος. Μπορείς να παίξει στις θέσεις 3 και 4 και θα συναντήσει έναν προπονητή που τον γνωρίζει καλά, τον Χάβι Χουάρεθ. Ήταν ο προπονητής του στις ακαδημίες της Ρεάλ. Ο Ράντοντσιτς γνωρίστηκε με το μπάσκετ στην Ζρένιανιν και μάλιστα η πρώτη ομάδα που τον ξεχώρισε ήταν η Μπαρτσελόνα στην οποία έφτασε το 2013. Την αμέσως όμως επόμενη χρονιά μεταπήδησε στους Μαδριλένους. Πέρυσι πήρε χρόνο στους "μεγάλους" από τον Πάμπλο Λάσο, τόσο στο πρωτάθλημα στην Ισπανία, όσο και στην Ευρωλίγκα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ