18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Διπλή «επένδυση» για ΑΕΚ (pic)

Σε δύο μεταγραφικές κινήσεις που αποτελούν επένδυση για το μέλλον προχώρησε η ΑΕΚ, συμφωνώντας με τους Δημήτρη Ματσούκη και Μανώλη Μακαριάδη.

Παράλληλα με το μεταγραφικό σχεδιασμό της, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και των αυξημένων υποχρεώσεών της σε Basket League, Κύπελλο Ελλάδας και Basketball Champions League, η «Ένωση» χτίζει και το μέλλον της. Πιστή στο αναπτυξιακό πρόγραμμά της, ενίσχυσε τα τμήματα υποδομής της με δύο ταλαντούχους παίκτες, τους οποίους και ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Η ανακοίνωση: «Η ενίσχυση της ΑΕΚ στα Τμήματα Υποδομής συνεχίζεται, αφού το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα και η εκπαίδευση νέων αθλητών εξακολουθεί να αποτελεί βασική προτεραιότητα του οργανισμού. Ανακοινώνεται, ότι εντάσσεται στο δυναμικό της ΑΕΚ Β.C. o διεθνής γκαρντ Δημήτρης Ματσούκης (15 χρ., 1μ88), ο οποίος υπέγραψε συμφωνητικό τριετούς διαρκείας με την ΑΕΚ. Παίκτης της ΑΕΚ είναι από σήμερα (19/07) και ο Μανώλης Μακαριάδης (17 χρ., 1μ96), ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα των Εφήβων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ