21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Διπλή αποστολή για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το Περιστέρι εντός έδρας, πήρε το ρεπό του χθες και σήμερα επέστρεψε στο γήπεδο, προκειμένου να αρχίσει την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Ναντέρ και το Ρέθυμνο.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την πρώτη ανάλυση του επόμενου αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Ναντέρ θα συνεχιστεί επί γαλλικού εδάφους. Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί νωρίς το πρωί της Τρίτης (15/1 στις 06:30) και μέσω Αθηνών αναμένεται να φτάσει στο Παρίσι στις 12:10. To βράδυ της Τρίτης (21:00), θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Παλέ ντε Σπορ "Μορίς Θορέ", το γήπεδο όπου το βράδυ της Τρίτης θα γίνει ο αγώνας με τη Ναντέρ 92.

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψουν στο Παρίσι (και στη συνέχεια στην Κρήτη για τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου με το Ρέθυμνο) θα ταξιδέψουν οι Τζαμάλ Τζόουνς, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Μιλένκο Τέπιτς, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Ουίλιαμ Χάτσερ, Ντάριους Γκάρετ και Φιλ Γκος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ