17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Διπλή ανανέωση και μία επιστροφή

Στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα ένα χρόνο προχώρησαν ο Πρωτέας Βούλας και οι Χριστίνα Θεοδώρου και Ιωάννα Χατζηβασιλείου, ενώ επέστρεψε η Χριστίνα Κίτσιου.

Η 22άχρονη γκαρντ/φόργουορντ, που αγωνίστηκε και πέρυσι στην ομάδα, αποφάσισε να την ενισχύσει και την καινούρια σεζόν στο Νότιο Όμιλο της Α2 Γυναικών. «Είμαι πολύ χαρούμενη για την παραμονή μου στην ομάδα. Ελπίζω να βελτιωθούμε ομαδικά αλλά και ατομικά, έτσι ώστε να επιστρέψουμε τον Πρωτέα εκεί που ανήκει, στην Α1 Κατηγορία», ανέφερε σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πρωτέα Βούλας.

Η 19χρονη γκαρντ που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Πρωτέα Βούλας, από την πλευρά της, επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω την ευκαιρία να συνεχίσω στον Πρωτέα για έκτη συνεχή χρονιά και ελπίζω να καταφέρω να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν!». Δηλώσεις έκανε και η 23χρονη φόργουορντ, που έπαιξε πέρυσι στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω ύστερα από ένα χρόνο. Έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές με τον Πρωτέα και είμαι σίγουρη ότι θα έρθουν κι άλλες! Από τη μεριά μου θα βάλω τα δυνατά μου για να επιστρέψει η ομάδα στην Α1 Κατηγορία, όπου και ανήκει!».

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με την παίκτρια μας Θεοδώρου Χριστίνα. Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, μαζί με όλη την ομάδα, για την επίτευξη του στόχου μας στην άνοδο στην Α1 Κατηγορία!

Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την παίκτριά μας Χατζηβασιλείου Ιωάννα. Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, μαζί με όλη την ομάδα, για την επίτευξη του στόχου μας στην άνοδο στην Α1 Κατηγορία!

Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ο. Πρωτέα Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την παίκτριά μας Κίτσιου Χριστίνα. Της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, μαζί με όλη την ομάδα, για την επίτευξη του στόχου μας στην άνοδο στην Α1 Κατηγορία!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ