15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Διπλή ανανέωση για Κύμη

Τη φανέλα της Κύμης θα συνεχίσουν να φορούν οι νεαροί Λευτέρης Μητσιμπόνας και Δημήτρης Μαργέλης, οι οποίοι άνηκαν στο ρόστερ και την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Ο πρώτος αγωνίστηκε σε έξι ματς πέρυσι και ο δεύτερος σε τρία της κανονικής περιόδου και σε ένα στα πλέι οφ της Basket League, έχοντας όμως αμφότεροι περιορισμένη παρουσία. Ο προπονητής των Ευβοιωτών, Γιάννης Καστρίτης, πιστεύει στο ταλέντο τους κι έτσι εισηγήθηκε στους διοικούντες την ΚΑΕ την παραμονή τους και για την καινούρια αγωνιστική περίοδο, επιθυμία του που έγινε πράξη και ανακοινώθηκε την Κυριακή (05/08) από τους «κυανόλευκους».

Η ανακοίνωση: «Παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης θα είναι και την σεζόν 2018/19 οι Λευτέρης Μητσιμπόνας και Δημήτρης Μαργέλης, καθώς οι δύο αθλητές ήρθαν σε συμφωνία με την διοίκηση της ΚΑΕ και θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα της ομάδας μας. Να σημειώσουμε ότι αμφότεροι έχουν καταγωγή από την πόλη της Κύμης και η παρουσία τους στην ομάδα μας αποτελεί παράδειγμα για όλους τους νεαρούς αθλητές της περιοχής μας.

Κατά την διάρκεια της περσινής αναγνωριστικής πρώτης τους σεζόν ως επαγγελματίες, τόσο ο Μητσιμπόνας όσο και ο Μαργέλης δούλεψαν σκληρά στης προπονήσεις, ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου και έδειξαν μεγάλη αγωνιστική βελτίωση κατά την διάρκεια της χρονιάς . Πλέον, έχοντας έναν χρόνο εμπειρίας στο υψηλότερο επίπεδο, είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της Basket League και σε όλα όσα τους ζητήσει ο κόουτς Καστρίτης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ