17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Διοικητική ενίσχυση για ΠΑΣ Γιάννινα

Νέο μέλος προστέθηκε στη διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο Βόρειο Όμιλο της Α2 Γυναικών.

Ο λόγος για το Γιώργο Μάστακα, ο οποίος είχε και την πρώτη γνωριμία του με τo Γιώργο Σιαμέτη και τις παίκτριές του, καθώς τους παρέθεσε γεύμα την Κυριακή (23/09) σε γνωστό χωριό του Ζαγορίου.

Η ανακοίνωση: «Με χαρά καλωσορίζουμε στη διοικούσα επιτροπή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC τον κο ΓιώργοΜάστακα. Ο κος Μάστακας, ιδιοκτήτης της εταιρείας Ασφαλιστικά Γραφεία Μάστακα, αγαπάει το μπάσκετ και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και έχει υπηρετήσει από διάφορες θέσεις κατά το παρελθόν τόσο στην ανδρική ομάδα του Κρόνου Ιωαννίνων όσο και του ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Η φιλοσοφία μας, που είναι να μπουν γερές βάσεις στην ομάδα μας, ταυτίζονται πλήρως και με ανιδιοτέλεια όπως κι εμείς θα προσπαθήσουμε για την επίτευξη αυτού του σκοπού. Ο κύριος Μάστακας παρέθεσε χθες (23/09) τραπέζι στην ομάδα του ΠΑΣ, σε πολύ γνωστό χωριό του Ζαγορίου. Η ομάδα καθημερινά συνεχίζει να μεγαλώνει... ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC… Αγάπη διαρκείας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ