22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δικαίωση για Παβλίσεβιτς και Ιωσηφίδη, και η στάση των Ικάρων

Σε πολύ μεγάλο πρόβλημα έβαλε το ΑΣΕΑΔ τους Ίκαρους Σερρών καθώς δικαίωσε τους Σίμο Ιωσηφίδη και Μίλος Παβλίσεβιτς για οφειλές που ουσιαστικά ανήκουν στο ξεκίνημα της προηγούμενης δεκαετίας.

Όπως αναφέρει το «serresbasket.gr» οι Ίκαροι καλούνται να καταβάλουν τα δεδουλευμένα σε Σίμο Ιωσηφίδη και Μίλος Παβλίσεβιτς πλέον τόκων και δικαστικών εξόδων. Ο Ιωσηφίδης έχει λαμβάνειν από το σωματείο για τις αγωνιστικές περιόδους: 2009-2010, 2010-11, 2011-12 και 2012-13, ενώ ο Παβλίσεβιτς έχει λαμβάνειν για τη σεζόν 2010-11.

Τι σημαίνει αυτή η απόφαση

Με βάση την δικαίωση των δυο παικτών, η ομάδα των Σερρών καλείται να τακτοποιήσει άμεσα τις οφειλές, αλλιώς μπαίνει σε ισχύ τo ΒΑΝ και δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει από εδώ και πέρα τους παίκτες που απέκτησε το καλοκαίρι, ενώ το ΑΣΕΑΔ ακυρώνει την απόφαση που πήρε η Ομοσπονδία να μην ισχύσει το άρθρο 101 την αγωνιστική περίοδο 2020-21 λόγω της πανδημίας του COVID-19 που αφορά οφειλές σωματείων και μεταγραφές. 

Σιγή ιχθύος

Οι δυο παίκτες ενημερώθηκαν χθες (23/10) το απόγευμα, με τον Μίλος Παβλίσεβιτς μάλιστα να βρίσκεται στο Βελιγράδι. Από την πλευρά της η διοίκηση των Ικάρων δεν έχει προς το παρών αντιδράσει, ενώ η απόφαση την βρίσκει πάνω στη συγκυρία της διακοπής κάθε αθλητικής δραστηριότητας για δυο εβδομάδες, λόγω των μέτρων για την πανδημία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ