19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δικαίωση για Καρινιάουσκας

Αθώος κρίθηκε ο Βάιντας Καρινιάουσκας αναφορικά με τις κατηγορίες περί στοιχηματισμού που οδήγησαν στην απομάκρυνσή του από τη Λιετκαμπέλις κι εν τέλει στη μεταγραφή του στην Κύμη.

Ο 26άχρονος γκαρντ θεωρήθηκε ύποπτος για παράνομο στοιχηματισμό, όταν άνθρωπος του περιβάλλοντός του πόνταρε πάνω του για μειωμένη απόδοση στον εκτός έδρας αγώνα του Basketball Champions League κόντρα στην Ντιζόν. Οι Λιθουανοί τον απομάκρυναν αμέσως από το ρόστερ τους, με τον παίκτη να μεταγράφεται στη συνέχεια στους Ευβοιώτες, ενώ η αστυνομία ξεκίνησε τη διεξαγωγή έρευνας για να αποσαφηνίσει την υπόθεση.

Όπως αποδείχθηκε, οι κατηγορίες δεν ευσταθούσαν, καθώς ο Λιθουανός δεν βρέθηκε να έχει προχωρήσει σε κάποια παράνομη πράξη ή προσπάθεια να επηρεάσει την εξέλιξη της αναμέτρησης επί γαλλικού εδάφους. Νομικά, λοιπόν, ο Βάιντας Καβαλιάουσκας κρίθηκε αθώος και απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες. Την είδηση έκανε γνωστή ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει εάν η λιθουανική ομάδα θα αναγκαστεί τώρα να καταβάλλει χρηματική αποζημίωσηστον παίκτη, από τη στιγμή που οι εν λόγω κατηγορίες αποτέλεσαν το λόγο που του έγινε διακοπή συμβολαίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ