20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Διευκρινίσεις από τον Δέδα

Σε μια κίνηση που δεν την συνηθίζει και δεν συνηθίζεται γενικά για να λέμε και την αλήθεια προχώρησε ο Στέφανος Δέδας. Μετά τον αγώνα της δικής του Μπαχτσέσεχιρ και την ήττας από την Γαλατάσαραϊ, έφτασε σε σημείο να κάνει μια δήλωση μέσω των social media διευκρινίζοντας τι ακριβώς συνέβη στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Όπως αναφέρει στο δικό του σημείωμα ο Έλληνας κόουτς προτίμησε να μην πει κάποια πράγματα για να προστατεύσει τον εαυτό του και την ομάδα του, προσθέτοντας πως τόσο στη συνέντευξη Τύπου, όσο  και στα αποδυτήρια έδωσε συγχαρητήρια στην Γαλατάσαραϊ για τη νίκη της.

«Είναι τόσο λυπηρό να διαβάζεις αυτά τα πράγματα στα μίντια για την συνέντευξη Τύπου που έδωσα. Μετά τον αγώνα έδωσα συγχαρητήρια στον αντίπαλο προπονητή. Είπα στη συνέντευξη Τύπου συγχαρητήρια στην Γαλατάσαραϊ. Στα αποδυτήρια έσφιξα τα χέρια των ανθρώπων της Γαλατάσαραϊ. ΑΛΛΑ είναι δικαίωμά μου να παραμείνω σιωπηλός και να μην σχολιάσω τίποτα άλλο αναφορικά με το παιχνίδι. Ναι, ήμουν εκνευρισμένος από τον τρόπο που χάσαμε το παιχνίδι. Ήθελα να προστατεύσω τον εαυτό μου και την ομάδα μου στη συνέντευξη Τύπου. Όλοι ξέρουν πως τα τελευταία έξι χρόνια που βρίσκομαι στην Τουρκία, δίνω το 100% του εαυτού μου, έδωσα την καρδιά μου για να κάνω περήφανους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Πριν στο Αντεπ και τώρα, δύο χρόνια, στην Μπαχτσέσεχιρ, έχω ζήσει τόσες μεγάλες στιγμές, αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να δείξει ασέβεια στην δική μου προσπάθεια.

Στο γήπεδο είμαι ο ηγέτης αυτής της ομάδας και θα προστατεύσω με όλες μου τις δυνάμεις τους ανθρώπους που ξοδεύουν το χρόνο τους και τα χρήματά τους για να διαδώσουν το μπάσκετ στην Τουρκία. Θα ήθελα να καλέσω όποιον θέλει να δει τι φτιάχνουμε, τα εκατοντάδες καμπ με χιλάδες μαθητές που είναι περήφανοι που φορούν την φανέλα της Μπαχτσέσεχιρ».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ