15.7 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Διεκδικεί τον… πρωταθλητή Παππά ο Τρικούπης

Ο Χαρίλαος Τρικούπης αναζητά άλλο ένα μεγάλο «κόλπο», ζητώντας την υπογραφή του Άλκη Παππά για να ενισχύσει την περιφέρεια του με έναν παίκτη που θα τον ανεβάσει επίπεδο.

Τη μεγάλη κίνηση με την απόκτηση του Άλκη Παππά ψάχνει ο Χαρίλαος Τρικούπης. Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, που μοιάζει να δημιουργεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την παρθενική της παρουσία στην Α2, «χτύπησε» την πόρτα του παίκτη, ο οποίος έχοντας σπουδαία εμπειρία στα παρκέ της Α2, αλλά και γνώση των ομάδων της περιοχής, έχοντας αγωνιστεί παλιότερα στον Αίολο Αστακού, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συμφωνήσει.

Ο Παππάς βρισκόταν την περασμένη σεζόν στο Περιστέρι, με το οποίο κέρδισε την άνοδο για την Basket League στην τρομερή πορεία των «Πριγκίπων». Ο ίδιος είχε αποτελέσει ακόμη μία από τις σπουδαίες λύσεις που είχε στο ρόστερ του ο Νίκος Καραγιάννης, με μέσο όρο 2.8 πόντων και 1.2 ασίστ ανά αγώνα στην περασμένη Α2, ενώ νωρίτερα έχει βρεθεί σε Παγκράτι, Νήαρ Ηστ και Ηλυσιακό.

Ο Τρικούπης, βέβαια, δεν παίζει... μόνος του, αφού στην υπόθεση εμπλέκεται και το Ψυχικό. Ο 30χρονος γκαρντ είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει η ομάδα των Βορείων προαστίων, στην προσπάθεια αντικατάστασης του κενού που άφησε ο Θωμάς Νίκου στη θέση του πλέι μέικερ και, εφόσον αποφασίσει πως αυτός είναι ο «εκλεκτός», θα υπάρξει μια σημαντική «μάχη» για την υπογραφή ενός παίκτη, που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στην προσπάθεια αμφοτέρων των ομάδων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ