23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Διεθνείς διαιτητές ζήτησε η ΑΕΚ

Η συνεδρίαση της ΚΕΔ την Τετάρτη 23/10 έγινε παρουσία του Χάρη Κουτά. Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΕΚ έδωσε το "παρών" για να εκθέσει τα παράπονα της ομάδας του όχι μόνο για τη διαιτησία του αγώνα με το Περιστέρι, αλλά συνολικότερα για τον τρόπο, με τον οποίο λειτουργεί η διαιτησία στην Ελλάδα.

Ζήτησε από τα μέλη της Επιτροπής να του χορηγήσουν την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα με το Περιστέρι, ωστόσο αυτά του ζήτησαν με τη σειρά τους να υποβάλει το αίτημα εγγράφως, εκφράζοντας την αμφιβολία για το κατά πόσον ο κανονισμός τους δίνει αυτό το δικαίωμα. Επεσήμανε επίσης την ανάγκη να αφαιρεθεί από την ΚΕΔ η δικαιοδοσία των παρατηρητών, οι οποίοι θα πρέπει να αποτελέσουν ένα ξεχωριστό σώμα, ώστε να μπορούν να ελέγχουν απρόσκοπτα τους διαιτητές. Αυτό αποτελεί πάγιο αίτημα της ΑΕΚ, ωστόσο είναι κάτι που μπορεί να ρυθμιστεί μόνο με νομοθετική παρέμβαση.

Ο Χάρης Κουτάς έθεσε επίσης το θέμα της τιμωρίας των τριών διαιτητών της αναμέτρησης με το Περιστέρι (Τσαρούχα, Καλδίρης, Μαλαμάς) χωρίς να πάρει κάποια απάντηση, ενώ ζήτησε να ορίζονται εφεξής στους αγώνες της ΑΕΚ διεθνείς διαιτητές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ