24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Διεθνές τουρνουά στο Μοσχάτο

Το πρώτο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας «Bread Factory» θα διοργανώσει το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου η Ελευθερία Μοσχάτου.

Στους φιλικούς αγώνες, που θα φιλοξενηθούν στο Δημοτικό Γυμναστήριο Μοσχάτου, θα πάρουν μέρος η ρωσική Σπαρτάκ Μόσχας, ο Σπόρτιγκ, οι Εσπερίδες Καλλιθέας και φυσικά η «οικοδέσποινα» Ελευθερία, ενώ στο περιθώριό τους θα τιμηθεί από τους διοργανωτές η ΟΣΕΚΑ.

Η ανακοίνωση: «Η Ελευθερία Μοσχάτου υπό την αιγίδα του Δήμου Μοσχάτου διοργανώνει το "1ο Διεθνές Τουρνουά BREAD FACTORY". Σε αυτή τη γιορτή του γυναικείου μπάσκετ εξέχουσα θέση θα έχει η συμμετοχή και η βράβευση της Ο.Σ.Ε.Κ.Α (Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο). Την ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου πλαισιώνουν με την συμμετοχή τους η Spartak Moscow, ο Γ.Σ. Εσπερίδες Καλλιθέας και ο Α.Ο. Σπόρτιγκ».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Ελευθερία Μοσχάτου υπό την αιγίδα του Δήμου Μοσχάτου διοργανώνει το ‘’1ο διεθνές τουρνουά BREAD FACTORY’’. Σε αυτή τη γιορτή του γυναικείου μπάσκετ εξέχουσα θέση θα έχει η συμμετοχή και η βράβευση της Ο.Σ.Ε.Κ.Α (Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο). Την ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου πλαισιώνουν με την συμμετοχή τους η Spartak Moscow, ο Γ.Σ. Εσπερίδες Καλλιθέας και ο Α.Ο. Σπόρτινγκ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ