21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Διδάσκουν μπάσκετ στις τοπικές κατηγορίες (vid)

Το μπάσκετ στις τοπικές κατηγορίες προσφέρει ιδιαίτερο σασπένς και θέαμα, αλλά εκτός από το γεγονός ότι αγωνίζονται παίκτες που έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους στις Εθνικές κατηγορίες, υπάρχουν και αξιόλογοι προπονητής.

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε δει το κόλπο που έστησε ο Ηλίας Στρατικόπουλος στο παιχνίδι του Πολυνίκη με τον Άρη Πετρούπολης, όταν με 1,7'' να απομένουν, έβγαλε μετά από δικό του σύστημα ελεύθερο τον Κριστιάνο Ηλιούπολο, ο οποίος σκόραρε, γράφοντας το 79-77, και χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του για το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ.

Χθες, και στο μεγάλο ντέρμπι της Α' ΕΣΚΑΝΑ, ο πολύπειρος Νίκος Ψυλέας με τρίποντο βγαλμένο από το προσωπικό του ταλέντο, έβαλε μπροστά τον Μίλωνα με 85-84 μέσα στην έδρα της Ευρυάλης. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Γρηγόρης Τασιόπουλος πήρε τάιμ άουτ, έχοντας 1,3'' στην διάθεση του. Δεν γνωρίζουμε αν είχε στο μυαλό του το ίδιο κόλπο, αλλά βγάζοντας έναν φόργουορντ ελεύθερο, και συγκεκριμένα τον 30χρονο Δημήτρη Ψυχογιό, πήρε τη νίκη στο φινάλε με 86-85, προσφέροντας πολλές συγκινήσεις στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ.

Δείτε το τελευταίο λεπτό και το απόλυτο buzzer beater στο video του Sportshero.gr από το 1:41:05 και μετά :

photo credit : Κώστας Μιχαήλ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ