25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Δια χειρός… Πόλντινγκ η Όλντενμπουργκ (vids)

Το 1-1 στη σειρά με την Άλμπα για τη μεταξύ τους σειρά στα προημιτελικά του πρωταθλήματος Γερμανίας έκανε με 105-100 η Όλντενμπουργκ, καταφέρνοντας να επικρατήσει στην παράταση, με το σκόρερ της Ρίκι Πόλντινγκ μεγάλο πρωταγωνιστή.

Σε ένα παιχνίδι λεπτομερειών, διαφορετικό από το Game 1 του Βερολίνου όπου η υπεροχή της Άλμπα ήταν ξεκάθαρη, η Όλντενμπουργκ κατάφερε να απαντήσει, ισοφαρίζοντας την προημιτελική σειρά στο δεύτερο ματς, με το 105-100 της παράτασης. Η ομάδα που έχασε την ευκαιρία για την νίκη, πάντως, ήταν η φιλοξενούμενη, με τον Πέιτον Σίλβα να ευστοχεί σε 1/2 βολές για το 92-92 της κανονικής διάρκειας, ενώ αν ήταν απόλυτα εύστοχος η ομάδα του θα έκανε το «μπρέικ», έτοιμη για «σκούπα» στη συνέχεια.

Αυτό δεν έμεινε ατιμώρητο στο έξτρα πεντάλεπτο, με την νίκη της Όλντενμπουργκ να φέρει τη «σφραγίδα» του Ρίκι Πόλντινγκ. Ο Αμερικανός σκόρερ, με τρομερό του τρίποντο στα 16.7" πριν από τη λήξη, χάρισε επί της ουσίας το «ροζ φύλλο» στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το 103-100. Ο Γκριγκόνις αστόχησε στη συνέχεια για την ισοφάριση και, κάπου εκεί, το ματς τελείωσε επί της ουσίας, με τον Πόλντινγκ να σημειώνει με λέι απ το τελικό σκορ. Ο ίδιος οδήγησε την ομάδα του και στο υπόλοιπο παιχνίδι, τελειώνοντας με 25 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ