21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δια χειρός Βούγιασιτς… η κούπα στο Τορίνο! (vids)

Με τον Σάσα Βούγιασιτς ήρωα της τελευταίας στιγμής η Τορίνο κατάφερε να κερδίσει το Κύπελλο Ιταλίας με 69-67 κόντρα στην Μπρέσια, με τον Σλοβένο να διαμορφώνει το τελικό σκορ με λέι απ στον αιφνιδιασμό.

Ένα απίθανο φινάλε περίμενε όσους βρέθηκαν στο Φιρένζε για τον αγώνα της Τορίνο με την Μπρέσια για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, με τον Σάσα Βούγιασιτς να χαρίζει στην πρώτη την νίκη με 69-67. Το παιχνίδι βρισκόταν στην «κόψη του ξυραφιού» εξαρχής και ήταν επίσης φανερό, πως θα κρινόταν στα τελευταία δευτερόλεπτα, κάτι που συνέβη με έναν... τρελό τρόπο για τους νικητές.

Συγκεκριμένα, η Μπρέσια ήταν εκείνη που ισοφάρισε σε 67-67 με τρίποντο του Βιτάλι, ένα λεπτό ακριβώς πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Οι φωνές για παράταση αυξάνονταν βλέποντας, τόσο τους μεν όσο και τους δε να αστοχούν από μακριά στις επόμενες επιθέσεις. Η Μπρέσια, μάλιστα, είχε τρεις ευκαιρίες να περάσει μπροστά, αλλά στην τρίτη η μπάλα χάθηκε και η Τορίνο έτρεξε στο ανοικτό γήπεδο, για να σκοράρει με λέι απ ο Βούγιασιτς στα 2.4" πριν από την εκπνοή. Ο Ντέιβιντ Μος δοκίμασε ένα πολύ μακρινό σουτ χωρίς να τα καταφέρει και οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν το τρόπαιο.

Ο Ντιάντε Γκάρετ, νωρίτερα, ήταν για ακόμη φορά ο παίκτης που «κουβάλησε» τους Κυπελλούχους με 16 πόντους και 4/9 τρίποντα, ενώ ο Μάρκους Λάντρι είχε 22 πόντους, με 5/10 τρίποντα και εννέα ριμπάουντ για την Μπρέσια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ