32.6 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Διαψεύδει η Φενέρ

Τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επίθεση του Αζίζ Γιλντιρίμ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε τηλεφωνική τους συνομιλία, δεν έχουν βάση σύμφωνα με τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε, η οποία έσπευσε να διαψεύσει το θέμα.

«Σάλος» είχε δημιουργηθεί από το πρωί της Πέμπτης (25/1), με το δημοσίευμα της «Fanatik», το οποίο έκανε λόγο για τηλεφωνική συζήτηση μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Αζίζ Γιλντιρίμ, με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε να διαμηνύει στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού, ότι είναι ανεπιθύμητος στην Τουρκία. Λίγο αργότερα, η ίδια η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου, θα ερχόταν να απαντήσει με ανακοίνωσή του, στην οποία τονίζει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Σήμερα υπήρξε δημοσίευμα σε εφημερίδα, στην οποία αναφέρεται πως είχαν τηλεφωνική κουβέντα ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο κύριος Αζίζ Γιλντιρίμ, με τον δεύτερο να τον προσβάλλει και να του λέει να μην ξανάρθει στην Τουρκία. Στην πραγματικότητα, ο διάλογος αυτός δεν είναι αληθινός. Ζητάμε από το κοινό μας να μη δίνει βάση σε τέτοιες ψευδείς αναφορές», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Φενέρ, που μοιάζει να... βάζει τα πράγματα στη θέση τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ