22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Διαφωνεί… κατόπιν αποκλεισμού με τα «παράθυρα» ο Σάριτς

Κατά της διαδικασίας της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο μέσω «παραθύρων», μετά τον αποκλεισμό της Κροατίας, τοποθετήθηκε ο Ντάριο Σάριτς, θεωρώντας πως δεν υπάρχει νόημα που διεξάγονται με τέτοιο τρόπο τα προκριματικά.

Η Κροατία έγινε θύμα έκπληξης, με την εντός έδρας ήττα από την Πολωνία να στοιχίζει και τυπικά την απουσία από το Μουντομπάσκετ της Κίνας, σε μια σπουδαία απώλεια μίας από τις πιο παραδοσιακές μπασκετικές δυνάμεις. Ο Ντάριο Σάριτς ήταν, σαφώς, ένας εκ των παικτών ομάδων ΝΒΑ και Ευρωλίγκα, που δεν μπορούσαν να βοηθήσουν την χώρα τους, με τον νεαρό φόργουρντ να τονίζει μέσω του Associated Press πως «δεν νομίζω να υπάρχει νόημα σε όλο αυτό, με αυτά τα παράθυρα να μην επιτρέπουν σε παίκτες του ΝΒΑ και της Ευρωλίγκα να παίζουν».

Ο ίδιος έκανε τις δηλώσεις αυτές, στο πλαίσιο της νίκης των «Γουλβς» απέναντι στους Νικς και συνέχισε, λέγοντας ότι «φυσικά δε μας άρεσε όλο αυτό. Παίζεις εδώ στις ΗΠΑ κι έχεις ταυτόχρονα παιχνίδι πρόκρισης στο Μουντομπάσκετ, που σημαίνει και πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μην έχοντας την ευκαιρία να εκπροσωπήσεις την χώρα σου. Αυτό το σύστημα δεν κάνει καλό στη δική μου ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ