34.9 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Διαφορά ανάμεσα σε Γιασικεβίτσιους και Μπαρτσελόνα

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι ο πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα για τον πάγκο της ομάδας ωστόσο οι δύο πλευρές απέχουν αρκετά ακόμη από την τελική συμφωνία.

Σύμφωνα με την ισπανική "As", οι Καταλανοί έχουν προχωρημένες επαφές με τους εκπροσώπους του "Σάρας", όμως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό σκέλος, τόσο στην αμοιβή του Λιθουανού όσο και σε άλλους όρους. Από την άλλη μεριά υπάρχει και η Ζαλγκίρις που έχει διπλασιάσει την προσφορά της, θέλοντας να δελεάσει τον Γιασικεβίτσιους.

Η Μπαρτσελόνα μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Μπαρτζώκα, θέλει να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του, με το δημοσίευμα να αναφέρει τις περιπτώσεις των Ντέιβιντ Μπλατ και Πέδρο Μαρτίνεθ. Ο τεχνικός της Βαλένθια μάλιστα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τις "Νυχτερίδες".

Βέβαια ο Γιασικεβίτσιους θα ταξιδέψει στην Βαρκελώνη όπου θα παρευρεθεί σε καμπ με το όνομά του, το οποίο διοργανώνεται για τρίτη χρονιά και συμμετέχουν παιδιά γεννημένα μεταξύ 2000 και 2008.

Να θυμίσουμε βέβαια, πως σε θεωρητικό επίπεδο, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ισπανικής ομάδας δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Χρειάζεται κάποιος να έχει άδεια προπονητή από σχολές της χώρεα ή να έχει εμπειρία δύο ετών στην Ευρωλίγκα ή να την έχει κατακτήσει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ