26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Βαριά ήττα της Γκραν Κανάρια στην Ανδόρρα (vids)

Η Γκραν Κανάρια προσγειώθηκε απότομα μετά τη νίκη της επί του Ολυμπιακού, καθώς έχασε εκτός έδρας από την Ανδόρρα με 99-85.

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ δεν ήταν ανταγωνιστική κι έχασε εύκολα, με αποτέλεσμα να πρέπει να συνεχίσει τη μάχη της για παραμονή τις προσεχείς εβδομάδες.

Ο Ντίλαν Ένις με 23 πόντους ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές, ενώ από την πλευρά της «Γκράνκα», ο Τζέικομπ Ουάιλι ξεχώρισε με 21.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Θύμα έκπληξης η Μπασκόνια η οποία έχασε εκτός έδρας από τη Σαραγόσα με 81-79. Παρ' όλα αυτά παρέμεινε τρίτη με ρεκόρ 17-7, ενώ οι θριαμβευτές έχουν ρεκόρ 12-12 και παλεύουν για την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Ο Χαβιέρ Χουστίθ ήταν ο κορυφαίος της Σαραγόσα με 16 πόντους, ενώ ο Βόιντγκμαν πέτυχε 23 για τους Βάσκους, αλλά δεν ήταν αρκετοί.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Στο τρίτο παιχνίδι του απογευματινού προγράμματος, η Μάλαγα έκαμψε στο «Μάρτιν Καρπένα» την αντίσταση της Ομπραντόιρο με 74-63. Οι Ανδαλουσιανοί είναι τέταρτοι (15-9), ενώ οι φιλοξενούμενοι 14οι με 10-14. Μάλιστα έπαιξαν χωρίς τον Κώστα Βασιλειάδη.

Ο Κάρλος Σουάρεθ σταμάτησε στους 19 πόντους για τη Μάλαγα, με τον Κάιλ Σίνγκλερ να σημειώνει 18 για την Ομπραντόιρο.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο από τα παιχνίδια:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ