20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

“Διαστημικοί” Χίμκι και Σβεντ παρέσυραν την Ρεάλ (vids)

Η Χίμκι είχε πάρει τον κατήφορο με τέσσερις σερί ήττες και απογοητευτικές εμφανίσεις και όλα αυτά τα έσβησε με εντυπωσιακό τρόπο απέναντι στην Ρεάλ που θα ακούει Μόσχα και... θα τρέχει. Το 102-94  για τους Ρώσους που προηγήθηκαν μέχρι και με 24 πόντους στην τέταρτη περίοδο(!) με τον Σβεντ να θυμίζει μετά από καιρό τον καλύτερο εαυτό του, ήταν η ένατη νίκη τους που τους κρατάει σε επαφή με την οκτάδα και ταυτόχρονα η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Ρεάλ που είχε χάσει προχθές και από την ΤΣΣΚΑ.

Μια ραψωδία επίθεσης και... Σβεντ ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Ο ηγέτης της Χίμκι θύμισε μετά από καιρό την ποιότητά του, έκανε ένα 20λεπτο με 12 πόντους (4/4 τριπ.), 9 ασίστ και ώριμη εμφάνιση, καθοδήγησε μαεστρικά την ομάδα του, που προηγήθηκε με 25-21 στο δεκάλεπτο και πήγε στα αποδυτήρια με το χορταστικό 55-44 που ήταν δίκαιο με βάση όσα έδειξαν οι δύο ομάδες στο παρκέ. 

Η Χίμκι μπόρεσε να κρατήσει αυτό το τρελό τέμπο και στην τρίτη περίοδο, με Γκιλ, Μπόυκερ και Τίμα να συνδράμουν τον Σβεντ, η Ρεάλ παρέμενε εγκλωβισμένη, η διαφορά για τους Ρώσους  έφτασε και στο +13, 67-54 και η περίοδος έληξε με 80-69. 

Το εντυπωσιακό 13-0 της Χίμκι μέχρι το 34' έφερε το +24, 93-69 και στα διαδικαστικά λεπτά που απέμεναν απλά η Ρεάλ προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα.

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣΤΟΝ: Ο Σβεντ "σκιά του εαυτού του" είχε γίνει... συνήθεια τον τελευταίο καιρό μέχρι που απόψε εμφανίστηκε στο γήπεδο ο... κανονικός. Ο απόλυτος ηγέτης της Χίμκι έκανε μια απολαυστική εμφάνιση και κράτησε την ομάδα του σε τροχιά πρόκρισης.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι 28 ασίστ και τα 15/25 τρίποντα ήταν οι δύο πιο ενδεικτικές από τις πολλές εντυπωσιακές επιδόσεις της Χίμκι στον σημερινό αγώνα. 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ