17 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Διασκεδάζει εντός κι εκτός παρκέ ο Γιάννης (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς έφθασαν τις δεκαεφτά διαδοχικές νίκες στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ και ο Γιάννης αποκάλυψε το… μυστικό της επιτυχίας.

«Εάν δεν διασκεδάζαμε τόσο σαν ομάδα δεν θα κερδίζαμε. Είναι η πιο διασκεδαστική ομάδα που έχω βρεθεί τα εφτά χρόνια που είμαι στη λίγκα. Είναι σπουδαίο και θα συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε», παραδέχθηκε ο 25άχρονος γκαρντ/φόργουορντ μετά τη νίκη τους επί των Μέμφις Γκρίζλις στο «FedExForum».

Ο Έλληνας διεθνής και ο Ρόμπιν Λόπεζ, πριν από το ματς, το… γύρισαν στην επαγγελματική πάλη και το WWE, αποδεικνύοντας και στην πράξη πόσο ευχάριστα περνούν το χρόνο τους εκτός παρκέ. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που κυκλοφόρησε, το οποίο μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω…

Εντός παρκέ ο «Greek Freak» έκανε ακόμα ένα double double, με τον ίδιο να τονίζει σχετικά: «Παίζουμε σκληρά, παίζουμε όλοι μαζί. Είναι σημαντικό να κρατάμε τη σύνθεση μας, να μένουμε ενωμένοι σε άμυνα και επίθεση και αυτό λέει πολλά για αυτή την ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε, να είμαστε ταπεινοί και θα είμαι μια χαρά. Προσπαθώ να παίρνω το χρόνο μου, να είμαι προσεχτικός, να βρω ό,τι χρειάζεται μέσα στο παρκέ. Πρέπει να μένω συγκεντρωμένος και να κάνω ό,τι χρειάζεται για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Ήξεραν τι να κάνουν για να με σταματήσουν, αλλά είναι δύσκολο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ