21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Διαμαρτυρία… δια της απουσίας

Το ματς με την Μπασκόνια είναι ιδιαίτερο για τον Παναθηναϊκό... εντός κι εκτός παρκέ, με τους παίκτες των «πρασίνων» να στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την κόντρα με την Ευρωλίγκα, μη συμμετέχοντας στην παρουσίαση των ομάδων.

«Βαρύ» είναι το κλίμα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, λόγω της κόντρας με την Ευρωλίγκα, η οποία έχει φτάσει στα άκρα και το «σχίσμα» μεταξύ των δύο πλευρών μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ. Το ενδιαφέρον δεν εστιάζεται μόνο στο τι κάνουν οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ στο παρκέ, δηλαδή, αλλά και στο θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, με τον κόσμο να αποφασίζει τις επόμενες ημέρες την απόσυρση ή μη της αγαπημένης του ομάδας από τη διοργάνωση.

Οι ίδιοι οι αθλητές του «τριφυλλιού», βέβαια, έστειλαν το δικό της «ηχηρό» μήνυμα προς την Ευρωλίγκα, αφού δεν πραγματοποίησαν από τη δική τους πλευρά, τη δική τους παρουσίαση, στην καθιερωμένη των δύο ομάδων. Οι «πράσινοι» δε μένουν μόνο εκεί, βέβαια, αφού την ίδια ώρα οι οπαδοί τους αποδοκίμασαν έντονα τη διοργανώτρια αρχή, και δη τον Τζόρντι Μπερτομέου. Η... μπάλα παίρνει και τους διαιτητές, φυσικά, οι οποίοι «τα ακούνε» σε κάθε τους κίνηση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ