26 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Διαμαντόπουλος: «Ο Τζέιμς είναι ευχή»

Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος ήταν ξεκάθαρος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Μακάμπι με 76-75.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ στην κάμερα της Nova:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν παιχνίδι πλέι οφ, είχε τέτοια μυρωδιά και αίσθηση. Ήταν νευρικές η ομάδες, ήταν τελικός για την Μακάμπι. Θέλαμε πολύ τη νίκη. Χάσαμε τις βολές. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε τα σουτ από αυτούς που θέλαμε να τα πάρουμε. Είναι καλοί εκτελεστές. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια, γιατί παρά την αστοχία και την νευρικότητα προσεγγίσαμε καλύτερα το ματς από την άμυνα. Στο πρώτο μέρος κάποιες λάθος επιλογές μας στην επίθεση τους άφησαν να τρέξουν. Ήταν μια νίκη πλέι οφ. Δεν ήμασταν πολύ καλοί εκτελεστικά, αλλά η ομάδα πήρε τη νίκη. Είναι σημαντικό για τη συνέχεια της πορείας μας.

Η νίκη θρέφει την ομάδα. Σε αυτή τη φάση χρειάζεσαι νίκες και να βελτιώνεις τα λάθη σου μέσα από νίκες, για να βελτιώνεται και η αυτοπεποίθησή σου».

Σε ερώτηση σχετικά με το αν το «τριφύλλι» θα κοιτάξει να διαλέξει αντίπαλο για τα πλέι οφ, απάντησε: «Είναι ξεκάθαρο πως δεν μπαίνουμε σε τέτοια διαδικασία με το brandname μας. Είναι δεδομένο, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Η ομάδα έχει δείξει ποια είναι. Έχει σημασία να βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει όταν κρίνεται η χρονιά, στο τέλος, θα διεκδήσουμε το καλύτερο. Κανένας δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία, αλλά θέλουμε να τα δίνουμε όλα στο παρκέ».

Τέλος, δήλωσε για τον Μάικ Τζέιμς: «Ο Τζέιμς είναι ευχή. Η ομάδα έκανε την επιλογή να έρθει ο Μάικ. Έχει κάποια χαρακτηριστικά τα οποία όλοι γνωρίζουμε, είναι εξαιρετικά. Παίζει σοβαρά, γίνεται καλύτερος μέρα με την μέρα. Με τον Μάικ, τον Άντριαν και την προσπάθεια των άλλων παιδιών, θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε αυτό που μας αναλογεί».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ