24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Διαμαντόπουλος : «Δείχνουμε ψυχικά αποθέματα»

Στο κλειστό της Πυρκάλ επιστρέφει ο Αμύντας,  ο οποίος φιλοξενεί για την 17η αγωνιστική στον ιδιαίτερα ισχυρό και τρίτο στον βαθμολογικό πίνακα, Ερμή Αγιάς (9/2, 17:00).

Οι «πορτοκαλί» ηττήθηκαν στο τελευταίο σουτ στο Αιγάλεω από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, παιχνίδι όπου έδειξαν τις αρετές τους, παρά το γεγονός ότι έμειναν πίσω στο σκορ με -12 (73-61) στο 36'. Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στα ψυχικά αποθέματα που έδειξε η ομάδα του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι εκθείασε την ομάδα της Αγιάς, ενώ έδειξε πίστη στη νίκη :

«Το ματς στο Αιγάλεω ήταν για γερά νεύρα και η ομάδα έδειξε ότι έχει ψυχικά απόθεματα, αφού αν και μείναμε πίσω στο σκορ 73-61 τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, καταφέραμε να περάσουμε ακόμη και μπροστά στο σκορ ένα λεπτό πριν το φινάλε. Εν τέλει το παιχνίδι κρίθηκε στο ποιος θα ήταν πιο ψύχραιμος και τυχερός και ο Διαγόρας ευτυχήσε να το κερδίσει. Δεν θεωρώ ότι αδικηθήκαμε. Η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή στο μεγαλύτερο διάστημα της. Αν και κατά την προσωπική μου άποψη έγιναν 1-2 λάθος σφυρίγματα στο τέλος, δεν θεωρώ ότι καθόρισαν το αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο αυριανό κρίσιμο ματς : «Η Αγιά είναι μια ομάδα που δικαιότατα βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας εκμεταλλευτεί απόλυτα την έδρα της. Το ρόστερ της είναι πολύ γεμάτο κι έχουν διοικητική σταθερότητα, η οποία βοηθά τους παίκτες να επίκεντρώνονται μόνο στις προπονήσεις και τους αγώνες τους. Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι κι ελπίζω στο τέλος να φύγουμε εμείς με τους δύο βαθμούς της νίκης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ