17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διαμαντίδης: «Συμφωνήσαμε μέσα σε σχεδόν μία μέρα»

O Δημήτρης Διαμαντίδης, φυσικά ρωτήθηκε και για την απόφασή του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό-γεγονός που εξέπλξηξε ευχάριστα τους φιλάθλους του «τριφυλλιού»- αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο επήλθε η συμφωνία. 

Αναλυτικά απάντησε: «Ήμουν σε μία ακαδημία με τον Θοδωρή Παπαλουκά. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις. Προέκυψε μία εβδομάδα, η οποία ήταν "νεκρή". Σε μία επόμενη κλήση του Τάκη συζητήσαμε. Μέσα σε σχεδόν ούτε μία μέρα συμφωνήσαμε να έρθουμε να βοηθήσουμε στην προσπάθεια που γίνεται. Είμαι χαρούμενος, το είπα και πριν. Είναι μεγάλη χαρά να βρίσκομαι εδώ με ανθρώπους που έχω περάσει πολλά. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι μέρος της προσπάθειας. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω. Το βιώνω πολύ όμορφα, είναι κάτι καινούργιο. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Είχα διαβάσει μία δήλωση ενός παλιού παίκτη του ΝΒΑ, νομίζω του Ρόμπινσον, που είχε πει: "Κέρδισα κάποιους τίτλους, αλλά στο τέλος μένει η φιλία". Ήταν κάτι όμορφο αυτό. Οι τίτλοι είναι όμορφοι. Από εκεί και πέρα διαμορφώνεις άλλα πράγματα, όπως οι φιλίες. Μένουν για πάντα. Έχω κάνει τέτοιες φιλίες σε αυτή την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που θα ζήσουμε ξανά μαζί». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ