25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Διαμαντάκος : «Μικρότητες που δεν χωράνε στις προσδοκίες του Χαρίλαου Τρικούπη» (vid)

Το Αγρίνιο ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπι της Αιτωλοακαρνανίας με 69-65 από τον Χαρίλαο Τρικούπη, με τον προπονητή τους Ιωάννη Διαμαντάκο, αλλά και την διοίκηση να διαμαρτύρονται, εκδίδοντας και σχετικό δελτίο τύπου.

 Ο έμπειρος τεχνικός στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στάθηκε στα γεγονότα που τον ενόχλησαν, μιλώντας για την διαιτησία, αλλά και τις συνθήκες της αναμέτρησης.

«-Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τρίποντο του Ντόβα σε μια φάση που η ομάδα μας είχε τρομερά παράπονα, καθώς το τρίποντο μπήκε σε σημείο που θεωρούμε ότι είχε εκπνεύσει ο χρόνος επίθεσης και στα τελευταία δευτερόλεπτα κράτησαν τη μικρή διαφορά.

-Σε ένα παιχνίδι που ήταν πολύ κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκειά του ο Τρικούπης εκτέλεσε 30 βολές έναντι μόνο 16 της ομάδας μας.

-Παρότι υπήρξε συνεννόηση για βιντεοσκόπηση του αγώνα και μάλιστα δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα είχαν δοθεί και συγκεκριμένες θέσεις, η Διοίκηση του Τρικούπη επικαλέστηκε από μόνη της λόγους ασφαλείας και έστειλε την κάμερα τόσο τη δική μας όσο και του μοναδικού καναλιού της Αιτωλοακαρνανίας του “ΑΧΕΛΩΟΥ” στη γωνία του γηπέδου, όπου βρίσκονταν οι 50 φίλαθλοι της ομάδας μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ