20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διαλύθηκε η πρώην ομάδα του ΛαΜέλο Μπολ

Οι Ιλαγουάρα Χοκς από την Αυστραλία έγιναν γνωστοί στον μπασκετικό κόσμο όταν υπέγραψαν τον ΛαΜέλο Μπολ. Τον αδελφό του Λόνζο Μπολ, ο οποίος σύμφωνα με όλους τους ειδικούς θα είναι lottery pick στο επικείμενο ντραφτ του ΝΒΑ, όποτε κι αν αυτό γίνει. Τούτο ήταν και το τελευταίο πράγμα που έκαναν. Διότι από εδώ και στο εξής παύουν να υπάρχουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αυστραλία, τα χρέη έπνιξαν τους Χοκς, που εξωθήθηκαν από τους δανειστές τους σε πλήρη ρευστοποίηση της περιουσίας τους και κήρυξη πτώχευσης.

Το πρόβλημα δεν ήταν τωρινό. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η εταιρεία είχε αρνητικούς ισολογισμούς, με αποτέλεσμα να συσσωρευτούν χρέη ύψους 1,7 εκ. δολαρίων. Στην προσπάθειά τους να ρεφάρουν, οι Χοκς έπεισαν τον ιδιόρρυθμο ΛάΒαρ Μπολ να επιτρέψει στον γιο του ΛαΜέλο να αγωνιστεί με τη φανέλα τους, προκειμένου φυσικά να εκμεταλλευτούν εμπορικά το ταλέντο του και την προοπτική να γίνει κάποια στιγμή σταρ του ΝΒΑ.

Προς στιγμήν το κόλπο φάνηκε να πιάνει. Το γήπεδο γέμιζε από Αυστραλούς μπασκετόφιλους, που είχαν περιέργεια να δουν τον Μπολ, μάλιστα σε έναν αγώνα απέναντι στους Σίντνεϊ Κινγκς κόπηκαν 17.514 εισιτήρια! Όμως μετά από μόλις 12 αγώνες στην κανονική περίοδο ο ΛαΜέλο Μπολ τραυματίστηκε. Άργησε να αποθεραπευθεί, αλλά και όταν τα κατάφερε, αρνήθηκε να επιστρέψει επιλέγοντας να μείνει στις ΗΠΑ και να προετοιμαστεί για το ντραφτ.

Οι Ιλαγουάρα Χοκς έχασαν την... κότα που έκανε χρυσά αυγά και κατόπιν τούτου κατέρρευσαν. Έκλεισαν τη σεζόν με ζημιά 100.000 δολαρίων και ακολούθησε η πτώχευση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ